Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoitopalvelu

Hinnasto

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin!

Kotihoidon ja kotisiivouksen hinnasto​

Arki klo 7-17                           42,90 €/h (0% ALV)

Ilta 17-21                                 52,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 7-18                         62,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 18 – 21                    79,90 €/h (0% ALV)

Sunnuntai/juhlapyhät         82,90 €/h (0% ALV)

Kotisairaanhoidon hinnasto​

Arki 7-17                                      49,90 €/h (0% ALV)

Ilta 17-21                                     59,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 7-18                              69,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 18 – 21                         89,90 €/h (0% ALV)

Sunnuntai/juhlapyhät               89,90 €/h (0% ALV)

Minimikäynti kaikissa palveluissa 1h. Veloitamme kaikista yli 10 km matkoista kilometrikorvauksen 0,59 €/km toimistolta laskettuna (Valtuustokatu 4, Vantaa). Tiesitkö, että voit saada palveluistamme 60 % kotitalousvähennyksen? Lue lisää alta.

Kotitalousvähennys

Sinulla on oikeus saada kotitalousvähennystä 60 % vuoden aikana ostamistasi vähennyskelpoisista hoivatöistä. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3 500 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Vähennys hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa vertouksessa. 

Näin ilmoitat kotitalousvähennyksen

Vaihtoehto 1: Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen tiedot OmaVero-palvelussa, vaikka heti laskun maksettuasi. Näin tiedot tulevat mukaan seuraavaan veroilmoitukseesi. Jos tilaat uuden verokortin, niin kuluvan vuoden veroprosenttisi pienenee.

Vaihtoehto 2: Ilmoittamalla tiedot verokortillesi OmaVerossa tai puhelimitse 029 497 000, saat kotitalousvähennyksen nopeammin käyttöösi. Voit ilmoittaa vähennyksen heti laskun maksettuasi. Yleensä vähennys pienentää veroprosenttiasi ja saat uuden verokortin.

Vaihtoehto 3: Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa tiedot paperilomakkeella (Kotitalousvähennys, lomake 14A tai 14B). Lomakkeen voit tulostaa vero.fi-sivuilta tai tilata puhelimitse 029 497 030.

Jos sinulla on säännöllinen palvelusopimus tai suunnitelma kuluvan vuoden kotitalousvähennykseen oikeuttavien palveluiden käytöstä, voit ottaa ne ennakkoon huomioon verotuksessa. Sinun tulee vain ilmoittaa verottajalle tulevien maksujen kokonaissumma ja maksujen päivämäärät (ensimmäinen ja viimeinen) ja tilata uusi verokortti, jolloin veroprosentissa huomioidaan vuoden maksut.

Kotitalousvähennystä voi saada myös silloin, kun työtä tehdään lähisukulaisen kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Kotitalousvähennyksen saajan on kuitenkin maksettava itse kustannukset. Lisätietoa saat vero.fi-sivuilta.

Kotipalvelua ilman arvonlisäveroa

Yksityiset yritykset voivat myydä koti- ja sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti, jos palvelu myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle, jonka toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi. Verottomia palveluita voivat olla esimerkiksi siivous-, kuljetus-, kylvetys-, ja ateriapalvelut. Yksityisen palveluntuottajan myymät terveyden- ja sairaanhoitopalvelut ovat verottomia, jos palveluntuottaja on merkitty yksityisten terveydenhuollon palvelujen antajien rekisteriin.

Valtion tai kunnan ylläpitämässä terveydenhuollon yksikössä annettu hoito on arvonlisäverotonta. Verosta on vapautettu myös sellainen yksityinen terveyden- ja sairaanhoito, joka kuuluu yhteiskunnan valvonnan piiriin.