Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoitopalvelu

Hinnasto

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin!

Kotihoidon ja kotisiivouksen hinnasto​

Arki klo 7-17                                  39,90 €/h (0% ALV)

Ilta 17-21                                       49,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 7-18                                59,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 18 – 21                            79,90 €/h (0% ALV)

Sunnuntai/juhlapyhät                 79,90 €/h (0% ALV)

Kotisairaanhoidon hinnasto​

Arki 7-17                                      49,90 €/h (0% ALV)

Ilta 17-21                                     59,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 7-18                              69,90 €/h (0% ALV)

Lauantai 18 – 21                         89,90 €/h (0% ALV)

Sunnuntai/juhlapyhät               89,90 €/h (0% ALV)

Veloitamme kilometrikorvauksen 0,59€ / km yli 10 km matkoista (Jokiniemen toimistolta asiakkaan luokse).

Arvonlisäveroton palvelu

Valtion tai kunnan ylläpitämässä terveydenhuollon yksikössä annettu hoito on arvonlisäverotonta. Verosta on vapautettu myös sellainen yksityinen terveyden- ja sairaanhoito, joka kuuluu yhteiskunnan valvonnan piiriin.

Yksityisen palveluntuottajan myymät terveyden- ja sairaanhoitopalvelut ovat verottomia, jos palveluntuottaja on merkitty yksityisten terveydenhuollon palvelujen antajien rekisteriin.

Yksityiset yritykset voivat myydä sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti jos palvelu myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle, jonka toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi. Yrityksen on tehtävä palvelusuunnitelma ja palvelusopimus asiakkaan kanssa.

Kotitalousvähennys

Sinulla on oikeus vähentää verotuksessa 40 % vuoden aikana ostamistasi vähennyskelpoisista kotitöistä. Kotitalousvähennyksen hakeminen:

Vaihtoehto 1: Ilmoita kotitalousvähennyksen tiedot verokortille omaverossa. Jos tilaat uuden verokortin, niin kuluvan vuoden veroprosenttisi pienenee.

Vaihtoehto 2: Voit ilmoittaa vuoden 2019 kotitalousvähennyksen tiedot veroilmoituksellesi OmaVerossa jo nyt tai ensi keväänä, kun saat esitäytetyn veroilmoituksen.

Vaihtoehto 3: Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa tiedot paperilomakkeella (14A, 14B ja 14C)

Jos sinulla on säännöllinen palvelusopimus tai suunnitelma kuluvan vuoden kotitalousvähennykseen oikeuttavien palveluiden käytöstä, voit ottaa ne ennakkoon huomioon verotuksessa.  Sinun tulee vain ilmoittaa verottajalle tulevien maksujen kokonaissumma ja maksujen päivämäärät (ensimmäinen ja viimeinen) ja tilata uusi verokortti, jolloin veroprosentissa huomioidaan vuoden maksut.

Kotitalousvähennystä saa myös, jos työ tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Henkilön on kuitenkin maksettava itse kustannukset, jos hän haluaa vähennyksen omaan verotukseensa. Vanhemmat tai isovanhemmat eivät voi niitä tällöin maksaa.

Palvelusetelin omavastuuosuudesta ei voi hakea kotitalousvähennystä. Palveluseteli tai maksusitoumus estää vähennyksen, vaikka seteliä ei edes käyttäisi. Kotitalousvähennystä ei voi saada kotisairaanhoidon palveluista.

Lisätietoa saat verotoimiston nettisivuilta.