Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoito palvelu

Siivous

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin saapua raskaan päivän jälkeen puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin? Tai aloittaa työpäivä kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Hoivalähde Oy toteuttaa niin kodin viikkosiivoukset, kuin muutto- ja toimitilasiivoukset asiakaslähtöisesti ja ehdottomalla luotettavuudella. Sinun ei tarvitse huolehtia siivousaineista tai välineistä, me tuomme kaiken tarvittavan mukanamme.

Hinta 39,90 e/henkilötyötunti (+ 24% alv.) Hinta sisältää työn, siivousaineet, -välineet ja matkakulukorvauksen. Toimimme pääkaupunkiseudulla.

Siivous ikääntyneille

Hoivalähde Oy on Aluehallintoviraston hyväksymä yksityinen sosiaalihuoltopalvelujen tuottaja. Kotihoidon tukipalvelut, kuten siivous on sosiaalihuoltopalvelua, joten voimme tuottaa niitä ikääntyneille 0 %:n arvonlisäverolla.

Usein kotihoidon tukipalvelut, kuten siivous on ensimmäisiä apuja, joita ikääntynyt tarvitsee kotiinsa. Ikääntynyt, joka ei pysty enää itse huolehtimaan kodinhoitotöistä voi saada avun arvonlisäverottomasti ja näin säästää hinnassa 24 %. Tämä on 9,6 euron säästö/tunti. Tämän lisäksi ikääntynyt tai hänen omaisensa(*) voi lisäksi saada vielä kotitalousvähennyksen hinnasta. Eli arvonlisäverottomuuden ja kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinta tulee asiakkaalle lopullisesti kustantamaan 23,94 €/henkilötyötunti.

*Kotitalousvähennyksen voi saada myös omainen, joka ostaa vanhemmilleen tai isovanhemmilleen kotihoidon tukipalveluja esim. siivousta.