Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoitopalvelu

Yrityksen tarina

Hoivalähde on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa luotettavia, yksilöllisiä ja lämminhenkisiä koti- ja sairaanhoitopalveluita. Olemme Aluehallintoviraston hyväksymä ja valvoma palveluntuottaja ja toimimme tällä hetkellä Helsingin ja Vantaan alueella työllistäen ammattitaitoisia sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

Hoivalähteen toiminta alkoi kahden sairaanhoitajan, Heli Lähdenimen ja Tytti Suannon halusta toteuttaa kotihoitoa huolella ja laadukkaasti, ilman kiirettä. Heli ja Tytti opiskelivat ja valmistuivat sairaanhoitajiksi samaan aikaan ja valmistumisen jälkeen molemmat hakeutuivat hoitoalan töihin keräämään alan kokemusta. Monipuolinen ja pitkä, yli 10 vuoden pituinen työkokemus ikääntyneiden, mielenterveyspotilaiden ja lasten sairaanhoidon parissa loi monipuolisen ja laadukkaan pohjan Hoivalähteen tarjoamille palveluille, joihin lukeutuvat mm. kotipalvelut, lastenhoito ja mielenterveyskuntoutus.

Paremman arjen asialla

Sairaaloissa, hoivalaitoksissa ja kotihoidossa työskennellessä Heli ja Tytti huomasivat, ettei töitä ollut mahdollista hoitaa kiireen takia niin hyvin ja yksilöllisesti, kuin he olisivat halunneet. Hoivalähteen kulmakivet rakentuvatkin laadukkaan ja ammattitaitoisen hoidon ja palvelun tarjoamiseen, jossa ihminen kohdataan ihmisenä. Lähtökohtanamme on vastata jokaisen asiakkaan yksilölliseen avun tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakasta kunnioittaen. 

Kaipaatko apua omaan tai läheisesi kotiin? Ymmärrämme erilaiset ja muuttuvat tarpeet ja siksi olemmekin täällä tukemassa sinua. Meiltä löydät laadukasta, ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, joka auttaa elämään parempaa arkea.