Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoitopalvelu

Miksi Hoivalähde?

Meillä työskentelee jo n. 20  hoiva-alan ammattilaista ja kasvamme koko ajan isommaksi! Tarjoamme inspiroivan ja välittävän työympäristön, jossa on mahdollisuus jatkuvasti kasvaa ja kehittyä ammattilaisena. Hoivalähteellä voit työskennellä niin kokoaikaisesti kun osa-aikaisesti elämäntilanteestasi riippuen. 

Tule tekemään vastuullista ja merkityksellistä työtä hyvässä ja kannustavassa porukassa. Liity positiiviseen joukkoomme!

Työntekijämme kertovat

“Olen ollu Hoivalähteellä töissä jo lähes kaksi vuotta. Parasta työssäni on se, että saan työskennellä hyvin itsenäisesti ja vapaasti. Kaikki päivät ovat erilaisia ja suosittelenkin tätä työtä sellaisille, jotka tykkäävät monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä. Työssä inspiroi se, ettei se keskity vain neljän seinän sisälle vaan työssä pääsee olemaan myös ulkona ja käyttämään runsaasti omaa luovuutta. Asiakkaiden kanssa voi mm. laulaa, leikkiä, laittaa ruokaa, täyttää ristikoita. Vain mielikuvitus on rajana! Ilmapiiri Hoivalähteellä on hyvin auttavainen ja rento. Esihenkilöt kuuntelevat aina työntekijöiden toiveita ja tarjoavat ratkaisuja ja apuja haastavissakin tilanteissa.”
3
Heidi
Lähihoitaja, Hoivalähde Oy
“Työssäni on ehdottomasti parasta työpäivien monipuolisuus ja vaihtelevat kohteet - pääsen työskentelemään asiakkaiden kanssa vauvasta vaariin. Työ on hyvin joustavaa, mikä tarkoittaa, että pystyn itse hyvin vaikuttamaan työaikoihin. Tämän vuoksi työ sopii erinomaisesti eri elämäntilanteissa oleville henkilöille ja työtä pystyy tekemään vaikka opintojen ohella. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, kohtaamiset työnkavereiden kanssa ovat aina mukavia ja inspiroivia. Työilmapiirimme onkin hyvin rento ja töissä viihtyy hyvin! Uusille työntekijöille haluaisin sanoa, että olet tehnyt erinomaisen valinnan, tervetuloa Hoivalähteelle!”
2
Sanna
Lähihoitaja, Hoivalähde Oy

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen joukkoomme uusia lähi- ja sairaanhoitajia vahvistamaan monipuolista toimintaamme. Katso alta avoimet työpaikkamme ja liity joukkomme! 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: tytti.suanto@hoivalahde.fi