Soita 050 472 9000 arkisin 8 - 16
Koti- ja sairaanhoitopalvelu

Yrityksen arvot

Kaiken toimintamme kivijalkana toimivat tärkeimmät arvomme: ihmisarvon kunnioittaminen, palvelun laatu, ammattitaito ja luotettavuus. Nämä arvot ohjaavat tekemistämme ja näkyvät jokaisen Hoivalähteen työntekijän päivittäisessä työssä. Lähtökohtanamme on kohdata ihminen ihmisenä ja vastata jokaisen asiakkaamme yksilölliseen avun tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakkaitamme kunnioittaen.

Ihmisarvon kunnioittaminen

Jokainen ihminen on meille yhtä arvokas ja tärkeä. Kunnioitamme asiakkaitamme huomioimalla jokaisen persoonan, arvot, toiveet sekä tavoitteet. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saa kokea kauttamme merkityksellisyyttä elämässään. 

Palvelun laatu

Tarjoamme laadukasta, kiireetöntä ja ammattitaitoista hoitoa ja palvelua. Laatu tarkoittaa meille oikean palvelun tarjoamista oikeaan aikaan, turvallisesti ja vastuullisesti. Lupaamme kohdata jokaisen asiakkaan kiireettömästi ja aidosti jokaisella kohtaamisella.

Ammattitaito

Ammattitaitoiset työntekijämme ovat Suomessa koulutettuja sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta. Jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea ja kannustusta työtehtävissään. Hoitosuunnitelmat suunnitellaan yksilökohtaisesti yhdessä asiakkaiden toivomusten mukaisesti ja niiden ajantasaisuutta seurataan jatkuvasti.

Luotettavuus

Vahva osaamisemme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä luotettavan palveluntarjoajan. Työntekijämme luovat asiakkaaseen yksilöllisen luottamussuhteen, jonka tarkoituksena helpottaa arjen sujuvuutta sekä herättää turvallisuuden tunnetta asiakkaissamme. Palveluissa korostuu myös toimintamme läpinäkyvyys koko hoitosuhteen ajan.